Arc a honlap mögött

  —  Péter

Ahogy egyre több tapasztalatot szereztem szakmám kapcsán, az kristályosodott ki bennem, hogy egy üzleti viszonyban a legfontosabb az őszinteség. Lehetsz te akár mekkora guru a szakmádban, ha nem vagy őszinte és hiteles fölbosszantasz másokat és végül te magad is boldogtalan leszel. Úgy érzem, tudásomhoz mérten rendes munkát adok ki kezemből és a felmerülő problémákat tárgyilagosan és konstruktívan tudom kezelni. 


Szeretnék még sok évet dolgozni és fejlődni a szakmámban. Tagja vagyok egy brandguide online designer mikroközösségnek, ahol kiváló és elismert mesterek tartanak előadásokat adnak tippeket a munkánkhoz.
A grafika, dekor és projektek oldalakon megtekinthetőek munkáim. 

Egy kis személyes...
azt hiszem nagyon szerencsés vagyok, mert szerető család és támogató barátok vesznek körül ahol biztonságban érezhetem magam. Sokszor is hangzik el köreimben...

...kedvenc megjegyzésem egy ismeretlen szerzőtől, akit édesapám idéz sokszor:
"Bár csak úgy élhetnénk, ahogy élünk".EGY KIS SZAKMÁZÁS

Esetenként mi grafikusok csak lefutattjuk a helyesírás-ellenőrzőt az adott dokumentumon, mert nincs mindig időnk végig olvasni azt. Az alábbi példamondat rámutat a helyesírás-ellenőrző korlátaira.

"Sem mi rossz nincs csapban, hogy helye sírás ellen őrzést hajtsunk végre egy dokumentum egy mondat ára. Csak a meg fele lő gombákra kel kattintani."

Egyetlen szó sem hibás a fenti szövegben, de mégis teljesen értelmetlen.

Ennek tükrében kérem a megrendelőt, hogy vegye a fáradtságot és olvassa el figyelmesen az anyagot, vagy nézesse meg a szöveget korrektorral.

RedRome Bt. © Minden jog fenntartva 2023
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el