Arc a honlap mögött

  —  Péter

Ahogy egyre több tapasztalatot szereztem szakmám kapcsán, az kristályosodott ki bennem, hogy egy üzleti viszonyban a legfontosabb az őszinteség. Lehetsz te akár mekkora guru a szakmádban, ha nem vagy őszinte és hiteles fölbosszantasz másokat és végül te magad is boldogtalan leszel. Úgy érzem, tudásomhoz mérten rendes munkát adok ki kezemből és a felmerülő problémákat tárgyilagosan és konstruktívan tudom kezelni. 

A grafika, dekor és projektek megtekinthetőek munkáim. Szeretnék még sok évet dolgozni és fejlődni a szakmámban.

Azt hiszem nagyon szerencsés vagyok, mert szerető család és támogató barátok vesznek körül ahol biztonságban érezhetem magam. Sokszor is hangzik el köreimben...

...kedvenc megjegyzésem egy ismeretlen szerzőtől, akit édesapám idézett:
"Bár csak úgy élhetnénk, ahogy élünk".EGY KIS SZAKMÁZÁS

Esetenként mi grafikusok csak lefutattjuk a helyesírás-ellenőrzőt az adott dokumentumon, mert nincs mindig időnk végig olvasni azt. Az alábbi példamondat rámutat a helyesírás-ellenőrző korlátaira.

"Sem mi rossz nincs csapban, hogy helye sírás ellen őrzést hajtsunk végre egy dokumentum egy mondat ára. Csak a meg fele lő gombákra kel kattintani."

Egyetlen szó sem hibás a fenti szövegben, de mégis teljesen értelmetlen.

Ennek tükrében kérem a megrendelőt, hogy vegye a fáradtságot és olvassa el figyelmesen az anyagot, vagy nézesse meg a szöveget korrektorral.

RedRome Bt. © Minden jog fenntartva 2023
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el