redrome Munkák

A szatymazi 100 éves fogadó teljes felújításon esett átt, amit egy egységes arculati brandnek is követnie kell. Nem beszélhetünk rebrandingről, mert nem a korábbi arculat újul meg, hiszen korábban sem volt a fogadónak tudatos arculata, brandingje.

Arculat tervezés. A francia bisztró hangulatot és a jó társaságot kedvelőknek keltettük életre a Kék nyuszit.

Szept 16

jágónak

A minden második évben megtartott Shakespeare konferencia teljes anyagának elkészítését végezzük, beleérte a honlap szerkesztést is.

Máj 20

Apertúra

Az Apertúra. Film-Vizualitás-Elmélet több mint egy évtizedes múlttal rendelkező, 2005 őszétől megjelenő negyedéves online periodika, melynek elsődleges profilját a filmtudomány határozza meg, de interdiszciplináris meghatározottságánál fogva rendszeresen közöl írásokat a tág értelemben vett vizuális kultúra területéről is. Az Apertúra egyedülálló...

2020 tavaszán megbízóm, a HANSA-KONTAKT Kft. alapításának 25. évfordulóját ünnepelte és erre az eseményre egy Jubileumi LOGÓ és Nagykereskedelmi újság layout terveit kellett elkészítenem.

A műhelyek aprók, precízek, a legjobb helyeken vannak, de sohasem szem előtt...
Az Alkimista ilyen: 16 férőhelyes, professzionális kiskonyha, séf által vezetett, nem sietős vacsorákkal, Szeged szívébe rejtve. A műemléki belvárosban berendezett enteriőr tükrözi a filozófiát: régi kulináris kultúrára támaszkodva, 21. századi, nyitott felfogásban...

Márc 10

MFT

A Magyar Filmtudományi Társaság célja, hogy elősegítse és támogassa a filmkultúra tudományos igényű kutatását és oktatását, a szakmai tapasztalatcserét és a tudományos együttműködést.

2012 novemberétől dolgozok ennek a kiváló családi vállalkozásnak, ami abban az évben kapta meg az Év kisvállalkozása Presztízs díjat.

Egy digitális könyv tördelése és a hozzá kapcsolódó borítóterv elkészítése, ami a word és html konverzió, xml és html kód tisztogatást, alakítást is tartalmazta.

Márc 06

TE-DI trade

Projekt feladat; jubileumi logó elkészítése több változatban, látványtervekkel illusztrálva. Ehhez kapcsolódóan egy nagykereskedelmi katalógus megújult layout szerkesztése.

RedRome Bt. © Minden jog fenntartva 2023
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el