redrome Munkák

Arculattervezés. A francia bisztró hangulatot és a jó társaságot kedvelőknek keltettük életre a Kék nyuszit.

Szept 16

jágónak

A minden második évben megtartott Shakespeare konferencia teljes anyagának elkészítését végezzük, beleérte a honlap szerkesztést is.

Máj 20

Apertúra

Az Apertúra. Film-Vizualitás-Elmélet több mint egy évtizedes múlttal rendelkező, 2005 őszétől megjelenő negyedéves online periodika, melynek elsődleges profilját a filmtudomány határozza meg, de interdiszciplináris meghatározottságánál fogva rendszeresen közöl írásokat a tág értelemben vett vizuális kultúra területéről is. Az Apertúra egyedülálló...

2020 tavaszán megbízóm, a HANSA-KONTAKT Kft. alapításának 25. évfordulóját ünnepelte és erre az eseményre egy Jubileumi LOGÓ és Nagykereskedelmi újság layout terveit kellett elkészítenem.

A műhelyek aprók, precízek, a legjobb helyeken vannak, de sohasem szem előtt...
Az Alkimista ilyen: 16 férőhelyes, professzionális kiskonyha, séf által vezetett, nem sietős vacsorákkal, Szeged szívébe rejtve. A műemléki belvárosban berendezett enteriőr tükrözi a filozófiát: régi kulináris kultúrára támaszkodva, 21. századi, nyitott felfogásban...

Márc 10

MFT

A Magyar Filmtudományi Társaság célja, hogy elősegítse és támogassa a filmkultúra tudományos igényű kutatását és oktatását, a szakmai tapasztalatcserét és a tudományos együttműködést.

2012 novemberétől dolgozok ennek a kiváló családi vállalkozásnak, ami abban az évben kapta meg az Év kisvállalkozása Presztízs díjat.

Egy digitális könyv tördelése és a hozzá kapcsolódó borítóterv elkészítése, ami a word és html konverzió, xml és html kód tisztogatást, alakítást is tartalmazta.

Márc 06

TE-DI trade

Projekt feladat; jubileumi logó elkészítése több változatban, látványtervekkel illusztrálva. Ehhez kapcsolódóan egy nagykereskedelmi katalógus megújult layout szerkesztése.

LELOVITS TAMÁS családi pincéjének már évek óta készítek kreatív anyagokat. Egy nagyon megbízható családi vállalkozásról van szó, akiknél a minőség mindenek előtt áll.

RedRome Bt. © Minden jog fenntartva 2023
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el