redrome Munkák

Szept 16

jágónak

A minden második évben megtartott Shakespeare konferencia teljes anyagának elkészítését végezzük, beleérte a honlap szerkesztést is.

Máj 20

Apertúra

Az Apertúra. Film-Vizualitás-Elmélet több mint egy évtizedes múlttal rendelkező, 2005 őszétől megjelenő negyedéves online periodika, melynek elsődleges profilját a filmtudomány határozza meg, de interdiszciplináris meghatározottságánál fogva rendszeresen közöl írásokat a tág értelemben vett vizuális kultúra területéről is. Az Apertúra egyedülálló...

2020 tavaszán megbízóm, a HANSA-KONTAKT Kft. alapításának 25. évfordulóját ünnepelte és erre az eseményre egy Jubileumi LOGÓ és Nagykereskedelmi újság layout terveit kellett elkészítenem.

A műhelyek aprók, precízek, a legjobb helyeken vannak, de sohasem szem előtt...
Az Alkimista ilyen: 16 férőhelyes, professzionális kiskonyha, séf által vezetett, nem sietős vacsorákkal, Szeged szívébe rejtve. A műemléki belvárosban berendezett enteriőr tükrözi a filozófiát: régi kulináris kultúrára támaszkodva, 21. századi, nyitott felfogásban...

Márc 10

MFT

A Magyar Filmtudományi Társaság célja, hogy elősegítse és támogassa a filmkultúra tudományos igényű kutatását és oktatását, a szakmai tapasztalatcserét és a tudományos együttműködést.

2012 novemberétől dolgozok ennek a kiváló családi vállalkozásnak, ami abban az évben kapta meg az Év kisvállalkozása Presztízs díjat.

Egy digitális könyv tördelése és a hozzá kapcsolódó borítóterv elkészítése, ami a word és html konverzió, xml és html kód tisztogatást, alakítást is tartalmazta.

Márc 06

TE-DI trade

Projekt feladat; jubileum 25 logó elkészítése több tervben, látványtervekkel illusztrálva. Ehhez kapcsolódóan egy nagykereskedelmi katalógus megújult layout szerkesztése.

LELOVITS TAMÁS családi pincéjének már évek óta készítek kreatív anyagokat. Egy nagyon megbízható családi vállalkozásról van szó, akiknél a minőség mindenek előtt áll.

Karitatív munkában működtetjük az oldalt és mellette készítünk kreatív, informatív anyagokat az Alpítvány részére. Nyomdai munkákat az E-press nyomda végzi szintén támogatásban.

Egy társasház építéséhez kért a beruházó/kivitelező egy honlapot, ahol nyomon lehetett követni az építkezés menetét és mellette az eladó lakásoknak a alaprazát is szemügyre lehetett venni.